Opp i høyden

Opp i høyden

Utsikt, størrelse, standard og beliggenhet
var de viktigste kriteriene da Line-Sofie Aleksandersen startet boligjakten.

 

Hun fikk flere tips om Loholt Allé 2, men det var først da hun besøkte byggeplassen at hun ble helfrelst.
Nå gleder hun seg til å nyte utsikten over byen fra verandaen sin.

Før boligkjøpet var Line-Sofie ganske ukjent med Loholt/Steinan:

– Jeg er veldig lite kjent med området faktisk.  Jeg kjørte forbi der av og til da jeg studerte, det er vel det eneste, men jeg er veldig glad for at jeg oppdaget området nå.
Trondheim virker plutselig litt større.

 

Har fulgt prosjektet

Line-Sofie har hatt som krav for sin nye bolig at det skulle være god standard og at hun ville komme litt opp i høyden. I tillegg var innendørs parkering et kriterium.

Første gangen hun fikk høre om Loholt Allé 2 var av en venn som tipset og mente at dette var midt i blinken for henne.

– Jeg dro da oppover for å se på prosjektet, men ettersom bygging ikke var igangsatt enda sa det meg lite om hvordan utsikten kom til å bli og jeg følte jeg visste litt for lite til å kjøpe.

Siden har hun fulgt med på prosjektet, og for noen uker siden var det faren hennes som tipset om de nye boligene på Loholt:

– Jeg dro oppover for å se igjen, og da var byggingen godt i gang. Nå så det helt fantastisk ut, så jeg var solgt der og da! Jeg tok kontakt med megler med én gang, og allerede senere samme dag var jeg en meget lykkelig og fornøyd huseier.

 

Trondheims tak

Line-Sofie forteller at det var mange ting ved boligene i Loholt Allé som tiltrakk henne.

– For det første er det beliggenheten og den fantastiske utsikten. Man er jo på taket av Trondheim her oppe, og jeg føler at jeg virkelig får puste her. Det er både sentralt og nærme marka, og det er et rolig område hvor man slipper unna byens støy.

Den fornøyde kjøperen har også hørt mye positivt om standarden på byggeprosjektet.

– God kvalitet er viktig for meg. Dette har jeg skjønt gjelder både innvendig og utvendig ut i fra informasjonen om prosjektet som ligger på nett. Videre tiltrekker det meg veldig at det ikke bygges tett, slik det gjøres mange andre steder i Trondheim. Det er jo kun ni leiligheter i bygget, så man bor ikke oppå hverandre.

Hun anbefaler andre interessenter å ta turen opp til byggeplassen.

– Se på beliggenheten og utsikten, så skjønner du hva jeg snakker om, avslutter den ferske boligkjøperen.

Boligvelger